In onze werkplaats wordt u bediend door enthousiaste vakmensen.

Bij Auto Urkhoven kunt u terecht voor alle soorten auto-onderhoud. Wij zijn merk-onafhankelijk en staan klaar voor elk type auto.

Onderhoud
In onze werkplaats wordt u bediend door enthousiaste vakmensen. Ze hebben maar een doel, namelijk u zo snel en veilig mogelijk weer de weg te op helpen. Onze monteurs volgen continue cursussen en trainingen om bij de tijd te blijven. Van onderhoud aan alle merken tot specifieke problemen, alles kunnen onze monteurs voor u betekenen.

BOVAG biedt u de mogelijkheid om APK-herinneringen per email te versturen, volledige automatisch.
Ontvang een APK-herinnering per email

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan je auto eigenlijk in?
Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden.
In een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door je autofabrikant, net als het onderhoudsinterval.
Voor nieuwere auto's wordt een onderhoudsbeurt ook wel gepland op basis van je rijgedrag.
Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Wat is mogelijk aanvullend onderhoud in een beurt?
De onderhoudsbeurt Wat is mogelijk aanvullend onderhoud in een beurt?
De onderhoudsbeurt bestaat uit een basis check en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden.
Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieur filter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem.
Tijdens de onderhoudsbeurt stelt een garage vast welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn. uit een basis check en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden.
Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieur filter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem.
Tijdens de onderhoudsbeurt stelt een garage vast welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn.

Wat als ik geen onderhoudsbeurt laat uitvoeren?
De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks), volgens de voorschriften van je autofabrikant, is belangrijk omdat je auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen.
Daarnaast hangt het uitvoeren van een beurt samen met het behouden van je fabrieksgarantie.

Kosten en prijs auto-onderhoud
Een grote onderhoudsbeurt met APK keuring vanaf € 200 en een kleine onderhoudsbeurt vanaf € 60
Naast een reguliere onderhoudsbeurt kun je ook terecht voor allerlei reparaties aan je auto , airco controle of airco onderhoudsbeurt, uitlijnen, balanceren of een carcheck.

Autoschade
Wie zit er te wachten op Autoschade? Niemand toch? Uw auto is een groot en kostbaar bezit waar u eigenlijk niet buiten kunt.
Mocht u onverhoopt toch schade aan uw auto krijgen, een ruit kapot of beschadigd, dan is Auto Urkhoven het adres voor u om dit probleem op te lossen. Wij bieden onze diensten aan vanaf het ophalen, taxeren tot het afhandelen met de verzekeringsmaatschappij en schadeherstel toe. Zodoende hoeft u zich daar absoluut geen zorgen meer over te maken.
EEN RUSTGEVENDE GEDACHTE!